Gem til din tur
Starttidspunkt 30. august 2019
14:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Fever-Tree Gin & Tonic Festival 2019 er en hyldest til verdens bedste drink og verdens bedste mixere. Festivalen afholdes for anden gang på den idylliske herregård, Serridslevgaard, der ligger naturskønt lidt uden for Horsens.
Fra 30. til 31. august fylder vi herregårdsparken op med musik, gourmetmad og gin-stande, hvor du kan smage på mere end 85 forskellige gin og drinks med og uden alkohol. Indenfor, i de smukt restaurerede stuer, afholder vi masterclasses, hvor du kan komme helt tæt på gin-eksperterne og selv eksperimentere med råvarerne og mixe din perfekte gin & tonic.

Og så behøver du ikke tænke på, hvem der kører hjem. Der er nemlig gratis bustransport til og fra Horsens Banegård. Der bliver god smag, gin i massevis og hygge for alle. Uanset om du er glad amatør, nørdet gin-entusiast eller noget midt i mellem

Priser

Adgang pr. dag: Kr. 200,- inkl. 1 stk. Gin & Tonic
Masterclasses: Fra Kr. 150,-.

Sted

Serridslevgård

Serridslevgårdvej 25, 8700 Horsens

GPS

55.9005, 9.91734

Vis vej

Tid

30. august 2019
Fre-lør kl. 14-21.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut