Gem til din tur
Starttidspunkt 3. august 2019
10:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Oplev den summende atmosfære fra høstfolk og markedsplads, når årets høst- og markedsdage fejres.
Høsten skal i hus og der bliver travlhed på marken, når de gamle høstredskaber og maskiner rykker ud på museumsmarkerne. Oplev også markedsboderne, hvor man kan købe alt fra honning til fint håndarbejde.

Der vil også være mulighed for at opleve museumsområdet fra hestevogn og prøve de mange gammeldags legeredskaber og lege i vores aktivitetsområde. I de historiske huse demonstrerer museets frivillige deres håndværk og husflid. Kom på besøg i de historiske huse, hvor bl.a. trædrejeren, smeden, spindersken ved rokken og mange flere demonstrerer og fortæller om deres håndværk og husflid.

Entré: 65 kr. Børn u/18 gratis adgang

Sted

Glud Museum

Museumsvej 44, Glud, 7130 Juelsminde

GPS

55.8067, 9.99425

Vis vej

Tid

3. august 2019
kl. 10-17

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut