Gem til din tur
Starttidspunkt 26. juli 2019
20:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Trioen Gato Negro hylder festen og livet med afro-cubanske rytmer, besnærende melodier og en pulserende smeltedigel af latin-genrer fra són til cumbia og bossa nova. Så vidt vejret tillader foregår koncerten på Dollys terrasse.
Musikken fremføres af tre all-stars fra den danske verdensmusik-scene og den internationalt anerkendte sanger Mike Hecchi flankeres i denne konstellation af Michell Boysen på kontrabas og Bo Bojo Johansen på percussion.
Denne dag er det mod normalen muligt at booke bord udenfor, husk at bestille bord til spisning et par timer før koncerten starter. Man er også velkommen til koncerten selvom man ikke spiser på Dollys, dog er det ikke muligt at booke bord uden spisning.

Fri entré

Sted

Café Dolly

Havnen 15, 8700 Horsens

GPS

55.859, 9.86029

Vis vej

Tid

26. juli 2019
kl. 20

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut