Gem til din tur
Starttidspunkt 25. juli 2019
10:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Endelaves Mini-Kanino er en vandretur Øvre rundt. Denne vandretur starter på havnen, hvorfra vi går ad Strandvejen ud til Øvre. Her følger vi vejen rundt og går tilbage til byen ad Kongevejen. Turen er i alt 12 km.
Endelaves Mini-Kanino er en vandretur Øvre rundt. Denne vandretur starter på havnen, hvorfra vi går ad Strandvejen ud til Øvre. Her følger vi vejen rundt og går tilbage til byen ad Kongevejen. Turen er i alt 12 km. Vi går i et roligt tempo og holder en pause eller to undervejs. Medbring vand og evt. en pausesnack.
INGEN tilmelding, du møder bare op.

Fri entré

Sted

Endelave Havn

Endelave Havn 1, 8789 Endelave

GPS

55.7617, 10.2725

Vis vej

Tid

25. juli 2019
kl. 10-13

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut