Gem til din tur
Starttidspunkt 18. juli 2019
9:15
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Endelaves Kanino er en vandretur rundt om Endelave er omkring 21 km. Vi går det meste af strækningen langs kysten og noget af turen er på stenstrand. Godt fodtøj er derfor absolut nødvendigt. Øvrig påklædning er afhængig af vejret.
Endelaves Kanino er en vandretur rundt om Endelave er omkring 21 km. Vi går det meste af strækningen langs kysten og noget af turen er på stenstrand. Godt fodtøj er derfor absolut nødvendigt. Øvrig påklædning er afhængig af vejret. Medbring vand og madpakke.
Vi går i roligt tempo og holder pauser en gang i timen. Det vil være muligt at nå færgen hjem, hvis man er på endagstur. Ruten vil være afmærket, så dem der gerne vil gå meget hurtigt selv kan finde vej. INGEN tilmelding, du møder bare op.

Fri entré

Sted

Endelave Havn

Endelave Havn 1, 8789 Endelave

GPS

55.7617, 10.2725

Vis vej

Tid

18. juli 2019
kl. 09.15-15.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut