Gem til senere
Starttidspunkt 14. juli 2019
19:00
Sluttidspunkt 14. juli 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Guidet tur til Den Genfundne Bro og Vestbirk Vandkraftværk
En Vandretur på ca. 4 km. Vi mødes ved broens parkeringsplads og herfra går turen gennem den smukke natur. Først til Den Genfundne Bro og derfra videre til Vestbirk Vandkraftværk. Undervejs ser vi på, hvordan området er blevet formet, først isen, derefter åen og til sidst mennesket. Det er oplagt at tage sin madkurv med. Den kan enten før eller efter turen nydes ved et af bordene ved Den Genfundne Bro

Sted

Vestbirkvej 2, 8740 Brædstrup

GPS: 55.9756, 9.69048

Priser og billetter
Information
@ P-pladsen til Den Genfundne Bro
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut