Gem til din tur
Starttidspunkt 11. juli 2019
10:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Vi vil gå ad Strandvejen og den vestre Øvre vej til Skibssætningerne, hvor vi spiser egen frokost. Derfra går vi tilbage langs Øvres vestkyst, gennem lavt vand passerer vi Terneøen og fortsætter langs Bremå Torne, inden vi går tværs over Flasken.
Vi vil gå ad Strandvejen og den vestre Øvre vej til Skibssætningerne, hvor vi spiser egen frokost. Derfra går vi tilbage langs Øvres vestkyst, gennem lavt vand passerer vi Terneøen og fortsætter langs Bremå Torne, inden vi går tværs over Flasken i retning af den røde lade. Herfra følger vi Strandvejen tilbage mod havnen.
Ruten forbi Terneøen, langs Bremå Torne og over Flasken gås bedst i korte bukser og bare tæer. Der er dog småsten i sandet, så badesko kan også bruges. Flasken passeres ved lavest vandstand, der kommer kl. 13.39 – efter tidevandstabel for Juelsminde. På dette tidspunkt vil der normalt være knædybt vand eller lavere på ruten, men vind kan påvirke vandstanden kraftigt.
Alle fra 10 år kan deltage. INGEN tilmelding, du møder bare op.

Fri entré

Sted

Endelave Havn

Endelave Havn 1, 8789 Endelave

GPS

55.7617, 10.2725

Vis vej

Tid

11. juli 2019
kl. 10-15

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut