Gem til din tur
Starttidspunkt 2. juli 2019
9:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Er du en frisk pige eller dreng, der skal i 4., 5. eller 6. klasse efter sommerferien, og som er vild med at lave science-eksperimenter og opfinde noget nyt?
På Junior Science Camp skal du bl.a. lave syre- og baseforsøg med rødkålssaft, undersøgelser med magnetisme og en masse andre eksperimenter. Du får også sjove udfordringer, som du skal udvikle kreative løsninger til ved at finde på, bygge og programmere. Vi har forskellige teknologier og materialer klar – bl.a. LEGO Mindstorm-robotter. Du behøver ikke kunne programmere i forvejen, for er du nysgerrig og har lyst – så har vi dygtige instruktører, der hjælper dig igennem de spændende udfordringer. Der er noget nyt på programmet hver dag, så du er velkommen til at tilmelde dig begge dage. Husk madpakke og drikkevarer!

Entré: 100.00 kr

Sted

Engineering Lab

Kollegievænget 14, 8700 Horsens

GPS

55.8707, 9.88788

Vis vej

Tid

2. juli 2019
kl. 09-14

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut