Gem til din tur
Starttidspunkt 30. juni 2019
10:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Familieaktiviteter. Hver mandag til torsdag eftermiddag kan I deltage i de hyggelige familieaktiviteter. Vær med til de gamle lege, prøv at spille kegler eller hjælp med at malke eller hente vand ved vandposten. Arbejdende værksteder.
Hver tirsdag, torsdag og søndag eftermiddag viser de frivillige håndværk og husflid i de arbejdende værksteder. Kig ind til smeden og se ham lave hestesko i den gamle smedje. I kan også besøge trædrejeren eller de mange, der arbejder med uld, kniplinger, orkis og meget mere.

Sted

Glud Museum

Museumsvej 44, Glud, 7130 Juelsminde

GPS

55.8067, 9.99425

Vis vej

Tid

30. juni 2019
Alle dage kl. 10-17

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut