Gem til din tur
Starttidspunkt 15. juni 2019
9:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

D. 14. 15. juni 2019 slår Horsens Dyrskue & Madmarked igen stalddørene op for sjov og hygge for hele familien på Dyrskuepladsen i Horsens, når vi samler land og by – og i år har vi spændende nyt! Nyt madmarked for store og små.
På Horsens ny madmarked vil man i år kunne opleve et væld af madaktører og interessante aktiviteter. Det nye område vil blive fyldt med store og små fødevareproducenter, der alle står klar med en spændende fortælling om netop deres produkter. I vores flotte gårdbutiktelt vil lokale og regionale gårdbutikker levere oplevelser for alle sanser, hvor der også er mulighed for at købe lækre produkter med hjem. Man kan også lade sig inspirere fra vores madformidlingsscene og gå derfra med ny viden til hverdagens retter.

De yngre i familien kan gå på opdagelse i vores nye børneområde, der er fyldt med sjove og lærerige aktiviteter. Her vil man bl.a. kunne udfordre mor og far på forhindringsbanerne eller tage et traktorkørekort. Der er også stadig rig mulighed for at besøge alle de søde dyr i vores Bondegård i børnehøjde. Fra vores børnescene vil man også kunne deltage i sjov og løjer med mad.

Traditionsrigt skue

I 2020 kan dyrskuet fejre 150-års jubilæum og man kan i år fortsat komme helt tæt på de mange store og flotte dyr som Horsens Dyrskue & Madmarked traditionen tro også byder på. Man vil også kunne opleve hundredvis af hestekræfter, når de store maskiner vises frem og i vores ringe vil være konkurrencer om at blive skuets bedste.

Entré: 75 kr

Sted

Dyrskuepladsen i Horsens

Hattingvej 2, 8700 Horsens

GPS

55.8617, 9.82373

Vis vej

Tid

15. juni 2019
kl. 09-16.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut