Gem til din tur
Starttidspunkt 15. juni 2019
10:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Monstrene er kommet til byen, og de har slået sig ned på Kulturstationen til Børnekulturdagen, der byder på musik, udstillinger, krea-workshops, kemishow, teater og andre monsterfede oplevelser for børnefamilier.
Du kan blandt andet kan lave monsterlækre muleposer eller bygge ækle instrumenter. For dem, der tør, er der klamme kasser med skumle ting, som du skal gætte, og rundt om bålet bliver der fortalt (u)hyggelige historier. Kemishow fra Aarhus Universitet starter og afslutter dagen med et brag af et kemishow med skumle og slibrige forsøg.

Børnemusikgruppen Æsken sørger for en festlig koncert fra den store scene. Æskens spillekumpaner lover en koncert med både danse-, grine-, og sæbebobleregns-garanti!

Fri entré

Sted

Kulturstationen

Skolegade 7-9, 8700 Horsens

GPS

55.863, 9.85143

Vis vej

Tid

15. juni 2019
kl. 10

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut