Gem til din tur
Starttidspunkt 10. juni 2019
11:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Anden pinsedag. Kom og oplev fortællingen fra urdyb til dåbsvand, når Horsens provsti indbyder til fælles gudstjeneste 2. Pinsedag. Gudstjenesten vil med fortælling og lyd guide os hele vejen fra urdybets kaotiske vande til dåbens rolige livskilde.
Fortællingen ledsages af både musikere og børnekor – med deltagere fra hele provstiet. Medbring tæppe eller klapstol – og badetøj, hvis vejret indbyder til en forfriskende pinsedukkert! Efter gudstjenesten kan man prøve en tur i hoppekirken, besøge pølsevognen, købe en kop kaffe serveret af Kirkens Korshær eller en is fra Voel-is.

Sted

Langelinie bystrand

Langelinje, 8700 Horsens

GPS

55.8593, 9.87492

Vis vej

Tid

10. juni 2019
kl. 11-13

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut