Gem til din tur
Starttidspunkt 10. juni 2019
10:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

De sidste 16 år har Kyle Gray viet sit liv til at forstå, hvad der skal til for, at skabe en bro mellem himmel og jord. Det er hans livsformål at hjælpe mennesker som dig med at skabe en personlig forbindelse til din skytsengel. Englene findes og er med dig lige nu. De er der for at hjælpe med din sundhed, healing og vækst. Du er dine engles formål og når du vælger at udvikle et forhold til dem – så tillader du dem at følge deres kald, så de kan vejlede dig med kærlighed. Har du nogensinde følt, at din engel har forsøgt at sende dig en besked?. Har du nogensinde oplevet at en ren hvid fjer dukkede op et sted, hvor det ikke gav rationel mening?. Englene er hos dig lige nu. Mange hører historier om engle, der griber ind på jorden og redder liv eller viser sig på mirakuløs vis. Men du skal vide, at du også er værdig til at få disse oplevelser og udvikle evnen til det, gennem meditation, bøn og spirituel praksis. På denne power- og kærlighedsfyldte dag vil Kyle hjælpe dig med at vække din engleforbindelse. Du får spirituelle værktøjer, som vil hjælpe dig med at skabe din universelle ret til, at opleve en direkte forbindelse til englene. Du vil blive præsenteret for verdens engle og høre eksempler på, hvordan de har vist sig gennem tiderne og i forskellige dele af verden. Du vil også lære om ærkeenglene, som arbejder direkte med Jorden og hvordan du kan bruge deres støttende lys på din egen personlige rejse. Du bliver guidet/vejledt til: At fjerne blokeringer i din energi, der kan stå imellem dig og dine engle At anerkende at du er værdig til at modtage åndelig støtte og oplevelser med englene At få åbnet dine engleøjne så du kan se og opleve verden fra et højere perspektiv. Du kan lære: At påberåber dig en beskyttende kappe fra din skytsengel At fortolke de tegn og beskeder du modtager At overvinde angst/frygt, når du gennemlever forandringer, du ikke kan kontrollere/styre At bede til englene om healing til familie og venner. Du kan forvente: Power fyldte englebønner og meditationer, der tillader dig at mærke englenes nærvær Være en del af en sammenkomst af åbne og ligesindede mennesker Redskaber, der vil støtte din spirituelle vækst/udvikling Metoder, der støtter dig i at åbne op for dine gaver og talenter Mulighed for, at skabe en direkte forbindelse til dine engle Publikumsdeltagelse plus læsning af englekort med spørgsmål og svar. Kl. 9.15 Dørene åbnes. Kl. 10 Morgen session. Kl. 11 Pause (20 min.). Kl. 13-14.30 Frokostpause. Kl. 14.30- 16.30 Eftermiddagssession. Kl. 16.30-18 Bogsignering / selfiesfotografering. Pris: Første early bird til og med den 8 dec. 2018 = 1088 kr. Anden early bird til om med 8 marts 2019 = 1169 kr. Derfra normalpris. 1349 kr. Ledsager til handicappede får billet til ½ pris – mod forevisning af handicapkort. Horsens. pinsemandag d. 10. juni. (på engelsk m. oversættelse af Pia Heuer Andersen ). Horsens Ny Teater. Teatertorvet 8700 Horsens. Har du spørgsmål vedr. arrangementet skriv eller ring til. Ingeborg@den6sans-vejle.dk mob. 51600606. Peter@englekongres.dkmob. 2256 6537

Sted

@ Horsens Ny Teater

Teatertorvet 1, 8700 Horsens

GPS

55.8631, 9.8478

Vis vej

Tid

10. juni 2019
10:00

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut