Gem til din tur
Starttidspunkt 5. juni 2019
17:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Lundum og Hansted pastorat forsøger at skabe pusterum i en travl hverdag. Nogle hverdage i foråret er valgt ud, hvor Hansted kirke åbner dørene for børnefamilier og andre, der kan have brug for et pusterum sammen med nye og gamle venner.
Arrangementerne varierer i indhold, men rammen er den samme fra gang til gang: Vi mødes kl. 17:00 i kirken, hvor der er et lille oplæg eller andagt – ofte med bevægelse – og fællessang, inden vi efterfølgende spiser sammen i Kirkehuset. Det er gratis at deltage, men vi vil gerne bede jer melde jer til – med antal børn og voksne. Tilmelding (senest d. 2/6) skal foregå til Anine Henriques på mail: hanstedkirke.anine@gmail.com.

Sted

Hansted Kirke

Stængervej 46, 8700 Horsens

GPS

55.8937, 9.84821

Vis vej

Tid

5. juni 2019
kl. 17

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut