Gem til din tur
Starttidspunkt 7. maj 2019
21:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre. Velkommen til mit allerførste Onemanshow BØVL. Hvis der er en morale med showet, så er det, at bekymringer betaler sig ikke! Tag det fra en mand, hvis hjerne er ekspert i at bekymre sig.
Et overtænkende sind, der har bragt mig i… Skal vi sige, nogle dumme situationer?
Heldigvis har dumme uheldige situationer det med at blive til underholdende historier

Og det er præcis, hvad showet er. En række underholdende historier, om alt fra at være hypokonder til boligkøb, depression ikke mindst, da jeg brækkede benet på min egen hundehvalp. Jeg kan love jer 2 ting – det bliver skide sjovt, jeg glæder mig!
Velkommen til alt mit bøvl
De bedste hilsner Mark Le Fêvre

Hunden har det okay i dag! Rolig nu

Anbefalet aldersbegrænsning: 15 år
Varighed: Ca. 70 min. uden pause
Dørene åbner kl.18.30.

Entré

Sted

Kulisselageret

Teatertorvet, 8700 Horsens

GPS

55.863, 9.84767

Vis vej

Tid

7. maj 2019
kl. 21.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut