Gem til din tur
Starttidspunkt 27. april 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

FRYGT FÆNGSLET er tilbage i en ny version – Nemesis. Fredag den 12. april 2019 åbnes portene til den frygtindgydende kælder under FÆNGSLET. Tør du træde indenfor og finde ud af, hvilke skrækindjagende ting, der venter i mørket?.
Det er din første arbejdsdag på FÆNGSLET – tillykke! Du har vist dig som en god mulig kandidat, men kan du virkelig håndtere presset, der følger med jobbet? Som fængselsbetjent på prøve er det ikke nok med papirerne i orden. Du skal gennem en række øvelser og udfordringer for at vise dig værdig. Dermed skal du bevise, at du kan håndtere både det fysiske og psykiske pres, der følger med dagligdagen i FÆNGSLET. Det er vigtigt at de indsatte ved, at vi har magten, og at vi ikke udviser nåde. Vi glæder os meget til at opleve, hvordan du kan håndtere vores problematiske indsatte, og vi ser frem til at møde dig.

Venlig hilsen Fængselsinspektøren

FÆNGSLET

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Det er ikke kun dig, der som fængselsbetjent bliver sat på prøve!

I samarbejde med Forsvarsministeriet testes et helt nyt eksperimentelt stof, hvor formålet er at undersøge følgende: kan et stof påvirke vores fri vilje og opfattelse af smerte, og hvordan kan dette udnyttes? Hvem bedre at teste stoffet på, end de værste af de værste? Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan gøre ved et andet menneske – og hvad man burde.

Hvornår knækker fangen?

Hvornår knækker du?

FÅ EN EKSTRA SKRÆMMENDE OPLEVELSE
Den 26. og 27 april kan du prøve den særligt skræmmende version “Djævlens Ånde”. Det er en aften, der er tilegnet folk, som vil have en endnu mere intens og grænseoverskridende oplevelse. Der vil være meget fysisk berøring og generelt er der skruet op for effekterne. Du risikerer at få blod og andre væsker på tøjet, så iklæd dig noget som gerne må blive beskidt. Det er ikke egnet for sarte sjæle eller personer som lider af klaustrofobi. Der er et begrænset antal billetter til “Djævlens Ånde”.

FRYGT FÆNGSLET er et horrorbaseret, interaktivt totalteater i kælderen under det tidligere statsfængsel i Horsens. Som gæst bliver du smidt ind midt i en fortælling, hvor du bliver tvunget til at konfrontere din frygt og kæmpe for overlevelse. På vej gennem mørket i kælderen vil du møde kyniske betjente, morderiske indsatte og skrækindjagende monstre.

Entré: 225-275 kr.

Sted

FÆNGSLET

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

GPS

55.8741, 9.8363

Vis vej

Tid

27. april 2019
kl. 19-23

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut