Gem til din tur
Starttidspunkt 27. april 2019
18:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

FRYGT FÆNGSLET – Nemesis er et horrorbaseret, interaktiv totalteater i kælderen under det tidligere statsfængsel i Horsens. Som gæst bliver du smidt ind midt i en fortælling, hvor du bliver tvunget til at konfrontere din frygt og kæmpe for overlevelse.
På vej gennem mørket i kælderen vil du møde kyniske betjente, morderiske indsatte og skrækindjagende monstre. Velkommen til FRYGT FÆNGSLET..

Det er din første arbejdsdag på FÆNGSLET – tillykke! Du har vist dig som en god mulig kandidat, men kan du virkelig håndtere presset der følger med jobbet? Som fængselsbetjent på prøve er det ikke nok med papirerne i orden. Du skal gennem en række øvelser og udfordringer for at vise dig værdig. Dermed skal du bevise, at du kan håndtere både det fysiske og psykiske pres, der følger med dagligdagen i FÆNGSLET. Det er vigtigt at de indsatte ved at vi har magten og at vi ikke udviser nåde. Vi glæder os meget til at opleve, hvordan du kan håndtere vores problematiske indsatte, og vi ser frem til at møde dig.

Venlig hilsen Fængselsinspektøren

FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Det er ikke kun dig der som fængselsbetjent bliver sat på prøve!

I samarbejde med Forsvarsministeriet testes et helt nyt eksperimentelt stof, hvor formålet er at undersøge følgende: kan et stof påvirke vores fri vilje og opfattelse af smerte, og hvordan kan dette udnyttes? Hvem bedre at teste stoffet på, end de værste af de værste? Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan gøre ved et andet menneske – og hvad man burde.

Hvornår knækker fangen?

Hvornår knækker du?

Denne aften er tilegnet folk som gerne vil have en mere intens og grænseoverskridende oplevelse. Der vil være meget fysisk berøring og generelt er der skruet op for effekterne. Du risikerer at få blod og andre væsker på tøjet, så iklæd dig noget som gerne må blive beskidt. Ikke egnet for sarte sjæle og personer som lider af klaustrofobi. Der er begrænset antal billetter til “Djævlens Ånde”.

Praktisk info

Vi gør opmærksom på følgende:

Kontroller venligst dato og tidspunkt for arrangementet på billetten.

Gæster skal være minimum 13 år gammel.

Arrangementet er ikke egnet for gravide, folk med epilepsi eller hjerteproblemer.

Personer som er tydeligt påvirket af euforiserende stoffer eller alkohol nægtes adgang.

Der er mange trappetrin undervejs og turen frarådes derfor dårligt gående.

Du risikerer at få teaterblod på tøjet, som kan vaskes af de fleste tekstiler. Beskadiget tøj erstattes ikke.

Arrangementet forventes at vare ca. 45 minutter, men vi råder til at der afsættes 1,5 time til parkering, indtjekning og selve arrangementet.

Der vil være salg af snacks og drikkevarer.

Billetbestilling: Vælg herunder hvilket tidsrum du ønsker at checke ind i. Når der ikke er flere ledige pladser i et givent tidsrum, vises det ikke længere på siden.

Sted

FÆNGSLET

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

GPS

55.8741, 9.8363

Vis vej

Tid

27. april 2019
kl. 18

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut