Gem til senere
Starttidspunkt 14. april 2019
16:00
Sluttidspunkt 14. april 2019
18:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Esbjerg Koncertkor opfører Vivaldis Gloria og Händels Kroningsmesse med solister og orkester. Dirigent: Lotte Bille Glæsel. Orkester: Den jyske Sinfonietta. Solister: Lise Bech Bendix og Outi Helena Karjaleinen
Vivaldis Gloria i D-Dur er en af Vivaldis mange skønne og sprudlende kompositioner. Den regnes for at være hans mest berømte geistligste værk og blandt hans mest betydningsfulde kirkemusikalske kompositioner.

Kroningsmesse af G. F. Händel er skrevet til den engelske King Georgs kroning i 1727. Værket blev sidst opført i Danmark ved Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup, hvor de indledende satser blev spillet.

Sted

Bygholm Parkvej 1, 8700 Horsens

GPS: 55.8586, 9.84035

Priser og billetter
Information
@ Sønderbro Kirke
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut