Gem til senere
Starttidspunkt 3. april 2019
19:00
Sluttidspunkt 3. april 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

“Skal I ikke snart have børn?”!Hvorfor lige os”! I de fleste af os ligger et naturligt urinstinkt om at reproducere os selv og få børn
Men i de seneste år er gruppen herhjemme af barnløse par vokset markant – nogle har bevidst valgt børn fra, men andelen af den gruppe, som kæmper med projekt baby stiger stødt. Ufrivillig barnløs – et tidspunkt i ens liv, hvor det mest naturlige ikke lykkes. Og man befinder sig evt. i en eksistentiel krise. En krise, som kan opleves enten fysisk, psykisk eller social. Eller alting på en gang. Hvad gør det ved et menneske? Står du midt i/eller efter en sådan situation som ufrivillig barnløs. Er du måske pårørende/nærtstående til een/eller et par, som er ufrivllig barnløs. v/ Anne Normand Sørensen. Jeg hedder Anne og er 48 år, gift og mor til en 6 årige dreng – adopteret i 2013. Kort fortalt, har jeg/vi været “hele møllen” igennem. Jeg har følt mig ensom i processen, følt mig som et “fertilitets-projekt” og haft følelser som jalousi, vrede, sorg, stress og tab.

Dette foredrag handler ikke om fertilitets-videnskab, men at finde balance i en svær tid, hvor man skal acceptere ikke at have kontrol over det hele, og der er mange “ups and downs”. Samtidigt stilles man overfor flere svære valg, som man ikke har erfaring med fra tidligere. Det vil være mine egne oplevelser fortalt, til tider alvorligt, men der bliver også plads til et grin eller to… !.

Sted

Ane Staunings Vej 21B, 8700 Horsens

GPS: 55.8699, 9.85199

Priser og billetter
Information
@ FOF Horsens - Hedensted - Vejle - Billund - Grindsted
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut