Gem til senere
Starttidspunkt 2. april 2019
18:50
Sluttidspunkt 2. april 2019
20:50
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Streamet foredrag fra Århus Universitet
Natalie Batalha taler om udforskningen af exoplaneter, dvs. planeter som kredser om andre stjerner end vores egen Sol og om muligheden for liv på disse exoplaneter. Natalie har været ansat som Mission Scientist hos NASAs Ames Research Center og havde ansvaret for at søge efter exoplaneter med NASAs rumteleskop Kepler. Time Magazine udnævnte i 2017 Natalie til at være én af de mest indflydelsesrige personer i verden pga. hendes bidrag til udforskningen.
Ved professor Natalie Batalha.
Foredraget afholdes på engelsk

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut