Gem til senere
Starttidspunkt 1. april 2019
19:00
Sluttidspunkt 1. april 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Kunstig intelligens, velfærdsteknologi og robotter kommer i de næste år til at vende op og ned på organisationer og samfundsstrukturer over hele verden
Mange jobfunktioner og virksomheder vil forsvinde – og nye vil opstå. En eksponentiel stigning i regnekraft og data, kombineret med kraftigt faldende priser på elektronik, gør at en ny æra indenfor kunstig intelligens står for døren. Op mod 50% af alle jobs forventes at blive berørt af udviklingen indenfor robotter og kunstig intelligens. Via konkrete eksempler gennemgår Søren Tranberg, hvordan og hvor der bruges robotter og kunstig intelligens i dag, og hvor teknologien er på vej hen

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut