Gem til senere
Starttidspunkt 21. marts 2019
19:30
Sluttidspunkt 21. marts 2019
21:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Musikkens førstekvinder
En aften om guitargudinder, punkpoeter, bluesdronninger og andre exceptionelle kvinder, der har sat stærke spor i musikhistorien. Anya Mathilde Poulsen fortæller om flamboyante pionerer, som blev glemt af eftertiden, men som i den grad er værd at genopdage. Vi bliver klogere på nogle af tidens aktuelle kvindelige kunstnere, der sætter deres helt egen dagsorden i musik. Det bliver en aften med musikhistorie i et anderledes og forfriskende perspektiv – og selvfølgelig med masser af inspiration til nye lytteoplevelser.

Anya Mathilde Poulsen er musikbibliotekar, tidligere DR-journalist og medstifter af HUN SOLO

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut