Gem til senere
Starttidspunkt 20. marts 2019
19:00
Sluttidspunkt 20. marts 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Mød en Jensen, før det er for sent
Sådan lyder det fra forfatter og journalist Bjarne Jensen. Antallet af danskere, der hedder Jensen, falder markant. I bog og foredrag fortæller Bjarne om navnets historie, om dets op- og ikke mindst nedture, der nu betyder, at Nielsen har overhalet Jensen som Danmarks mest almindelige efternavn. Vi hører om byer, øer og himmellegemer, der hedder Jensen – og om, hvorfor de gør det. Om dengang krigen kom til Grønland, og Jensen fangede sin tyske fangevogter. Få fortællingen om Jensen, Danmarks første olympiske mester, som siden blev glemt. Og om den polske kok, der fik Jensen ind i danskernes køkkenskabe.

Arr. i samarbejde med DOF Brædstrup Aftenskole

Sted

Niels Wongesvej 8, 8740 Brædstrup

GPS: 55.9744, 9.61022

Priser og billetter
Information
@ Brædstrup Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut