Gem til senere
Starttidspunkt 20. marts 2019
19:00
Sluttidspunkt 20. marts 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

I forbindelse med udstillingen 100% Fremmed? vil Nawras Al-Hashimi, som er flygtet fra Irak, fortælle sin personlige historie om en barndom på flugt, en ungdom med søgen efter at finde sig selv og hans liv i dag. Gratis, men tilmelding påkrævet
Foredrag af deltager i udstillingen Nawras Al-Hashimi, samt vandring i udstillingen og fortælling om den danske flygtningehistorie med producent Louisa Blindbæk.

Nawras er én af de 14% af flygtninge, som er kommet til Danmark fra Irak. Nawras vil fortælle sin personlige historie om en barndom på flugt, en ungdom med søgen efter at finde sig selv og hans liv i dag. “Jeg føler mig fremmed, fordi jeg ikke har nogen stærk tilknytning til et bestemt sted, men samtidig kan jeg godt føle mig hjemme, fordi jeg har valgt at acceptere min egen fremmedhed. Det at være søgende i livet er på en måde at vælge fremmedheden” – uddrag fra Nawras portræt i udstillingen.

Oplægget suppleres af en vandring i udstillingen sammen med producent Louisa Blindbæk, som fremhæver nogle af udstillingens fortællinger i en gennemgang af den danske flygtningehistorie.

Gratis deltagelse. Tilmelding til Annette Langgaard på annette@botrivsel.dk eller 42 14 41 06. Foregår i Sundparkhallen, Hybenvej 8.

Sted

Hybenvej 8, 8700 Horsens

GPS: 55.871, 9.88251

Priser og billetter
Information
@ Sundpark Hallen
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut