Gem til senere
Starttidspunkt 18. marts 2019
10:30
Sluttidspunkt 18. marts 2019
12:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Med humor og alvor fortæller Laura Vilsgaard og Julie Bruhn Højsgaard, om deres rejser ind i moderskabet
Et foredrag om, hvorfor det er svært at blive mor, og hvorfor det også er helt okay. Måske fordi der er mange måder at være mor på og ikke blot én opskrift på den gode mor, som man nogle gange forvildes til at tro. Det er et foredrag om kærlighed til baby, kærlighed til sig selv og om at blive væk og fundet igen som mor – om rejsen, som barslen bringer nybagte mødre ud på. Fra man står med spædbarnet i armene første gang til det øjeblik, hvor man i glimt føler, man har nogenlunde styr på at være forælder (og så skal afsted på arbejde). Et hav af spørgsmål kan spænde ben: Hvorfor er der ikke én rigtig opskrift på
“den gode mor”? Hvad er nedløbsrefleksen? Hvorfor bilder vi os hele tiden ind, at vi kan indfange det perfekte? Er der en sam-
menhæng mellem chokoladecravings og manglende søvn? (ja, der er.)

Nogle af Laura og Julies historier er blevet samlet og udgivet i de populære podcasts Jegermor, der er blevet afspillet af flere tusinde kvinder i Danmark. I efteråret 2018 er alle disse podcasts blivet samlet i appen Jegermor

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut