Gem til senere
Starttidspunkt 16. marts 2019
14:00
Sluttidspunkt 16. marts 2019
16:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

I forbindelse med udstillingen 100% Fremmed? vil tidligere flygtning Manilla Ghafuri fortælle sin personlige historie om barndommen i Afghanistan, flugten, ankomsten til Danmark og opvæksten med to kulturer i Danmark. Gratis, men tilmelding påkrævet
Foredrag af deltager i udstillingen Manilla Ghafuri, samt vandring i og fortælling om den danske flygtningehistorie ved producent Louisa Blindbæk

Manilla er en del af de 11% af flygtninge, som er kommet til Danmark fra Afghanistan. Manilla vil fortælle sin personlige historie om barndommen i Afghanistan, flugten, ankomsten til Europa og Danmark og opvæksten med to kulturer i Danmark. Manilla kommer med sit svar på spørgsmålet i udstillingens titel, 100% Fremmed?, og inviterer til debat.

Oplægget suppleres af en vandring i udstillingen sammen med producent Louisa Blindbæk, som fremhæver nogle af udstillingens fortællinger i en gennemgang af den danske flygtningehistorie.

Gratis deltagelse. Tilmelding til Annette Langgaard på annette@botrivsel.dk eller 42 14 41 06. Foregår i Sundparkhallen, Hybenvej 8.

Sted

Hybenvej 8, 8700 Horsens

GPS: 55.871, 9.88251

Priser og billetter
Information
@ Sundpark Hallen
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut