Gem til senere
Starttidspunkt 12. marts 2019
18:50
Sluttidspunkt 12. marts 2019
20:50
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Hvalernes forfædre var landdyr tæt beslægtet med nutidens grise og kameler
For mere end 30 mio. år siden forlod disse pattedyr landjorden til fordel for et liv i vand. I mange år har forskere kun kunnet opnå indsigt i hvalernes liv ved at studere dem i den korte tid, de befinder sig ved overfladen eller ved at dissekere døde hvaler og herudfra gætte sig til, hvordan de lever. Men ny teknologi har i de sidste ti år givet forskerne enestående muligheder for at studere hvalernes fysiologi og adfærd langt til havs – herunder marsvin.

Ved professor Peter Teglberg Madsen

Sted

Egebjergvej 1, 8751 Gedved

GPS: 55.9347, 9.84445

Priser og billetter
Information
@ Gedved Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut