Gem til senere
Starttidspunkt 12. marts 2019
19:30
Sluttidspunkt 12. marts 2019
21:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Trends og tendenser
Musikformidler og DR-vært Mathias Hammer introducerer trends og tendenser inden for den klassiske musik. På tværs af tidsaldre, genrer og geografi fremhæves en række populære komponister og deres udødelige værker. Samtidig forsøger han at besvare, hvilke komponister der er særligt populære lige nu og hvorfor. Hvordan ændrer spillestil og æstetik sig? Hvorfor er 3-400 år gammel musik mere populær end nogensinde? Og bliver vi aldrig trætte af Beethoven, Wagner og Mahlers timelange værker?

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut