Gem til senere
Starttidspunkt 11. marts 2019
17:00
Sluttidspunkt 11. marts 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Thomas Kristensen (MET) er en af Danmarks mest erfarne jagerpiloter
I foredraget tager han os med på en rejse gennem sit liv, som starter i rolige omgivelser på Amager. Sidenhen bliver teenageårene og fodboldspillet afløst af en tilværelse på den anden side af lydmuren. Som 23-årig kan han kalde sig pilot og for første gang spænde sig fast i katapultsædet i et F-16 jagerfly.

Foredraget giver et helt særligt indblik i tilværelsen som jagerpilot i det danske Flyvevåben. METs åbenhjertige fortælling om de personlige oplevelser og overvejelser ved at skulle gå i krig, giver stof til eftertanke

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut