Gem til senere
Starttidspunkt 5. marts 2019
19:00
Sluttidspunkt 5. marts 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Mangler der etik og nærhed i det politiske liv?
Er det muligt at kigge politikerne i kortene inden beslutninger træffes? Tidligere borgmester Ejgil Rasmussen taler om demokratiets trivsel og funktionsdygtighed, om manglende politisk opbakning og borgerinvolvering, storforbrug af spindoktorer og ligeglade borgere. Om politikere, der ikke svarer på kritik, gyldne håndtryk, borgere der bedrages af skattesystemet og folkeskolen som konkurrencestatsprojekt. Skoler, dagplejeordninger, børnehaver, plejehjem, landbetjentordninger lukkes og besparelserne forsættes. Kommunerne
siger, de ikke har råd, og regeringen siger, at det bør der være penge til. Er regionerne blevet overflødige?

Sted

Peder Skrams Plads 3, 8752 Østbirk

GPS: 55.9676, 9.7502

Priser og billetter
Information
@ Østbirk Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut