Gem til senere
Starttidspunkt 26. februar 2019
18:50
Sluttidspunkt 26. februar 2019
20:50
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Streamet foredrag fra Århus Universitet
Selvom det hedder den globale opvarmning, rammer den i høj grad lokalt med klimaændringer, som alle nationer i verden oplever på en unik måde. FNs klimarapport besvarer spørgsmål som: hvad er effekterne af den globale opvarmning? Hvordan afbøder vi dem? Hvordan tilpasser vi os? Også i Danmark har vi behov for at få sat tal på, hvor meget havet stiger, hvor kraftige skybrud vi skal dimensionere kloakkerne til og hvor lange og hvor varme hedebølger fremtidens somre byder på.
Ved Jens Hesselbjerg Christensen

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut