Gem til senere
Starttidspunkt 19. februar 2019
19:00
Sluttidspunkt 19. februar 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Underviser Anne Sophie Jørgensen fortæller om Tigerens Rede – et center for meditation og spirituel undervisning i Gedved
Anne Sophie har fungeret som spirituel lærer på centeret, siden det åbnede i 1988. Undervisningen har gennem årene udviklet sig, men giver inspiration til, hvordan man som menneske kan forbinde spiritualitet og hverdagsliv, så de to sider af livet beriger hinanden mest muligt. Tigerens Rede danner rammerne om et spirituelt fællesskab, som består af mennesker, der gennem årene er flyttet til Gedved for at være tættere på Tigerens Rede. Udover at deltage i meditation og praktiske opgaver omkring stedet, har alle et hverdagsliv med job, familie og eget hjem

Sted

Stationsvej 4, 8732 Hovedgård

GPS: 55.9459, 9.96215

Priser og billetter
Information
@ Hovedgård Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut