Gem til senere
Starttidspunkt 18. februar 2019
19:00
Sluttidspunkt 18. februar 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

I 2004 kom en præst til Tømmerup kirke, som formåede at tryllebinde hele egnen
Han var ungdommelig og havde en evne til at forføre alle, der var omkring ham. Martin var en del af fællesskabet i præstegården og troede igennem flere år, at præsten var hans gode ven, der ville ham det bedste, men virkeligheden viste sig at være en helt anden. Martin Christensens foredrag vil i høj grad have fokus på det at være offer for et sexuelt overgreb og samtidig bryde med det tabu, som det desværre stadig er i dagens Danmark

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut