Gem til senere
Starttidspunkt 7. februar 2019
19:00
Sluttidspunkt 7. februar 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Kan vi overhovedet, som et af verdens rigeste lande, tillade os at jage lykken, når mange millioner mennesker verden over lider og dør af sult, tørst og mangel på medicinsk behandling?
Kan vi overhove-det tillade os at klage og være utilfredse, når alt for mange mennesker oplever krig og ødelæggelser, og når kvinder og børn bliver mishandlet og udsat for krænkelser? Er vores higen efter lykke blot et udtryk for forkælelse af dimensioner? Måske.
Men det ændrer ikke på det faktum, at uanset hvordan vi har det, vil vi altid gerne have det bedre. Er vores jagt på lykken et udtryk for, at vi ikke er så lykkelige endda, når det kommer til stykket? Hør om Thomas Milsteds lykkeforskning og ikke mindst dens overraskende resultater i forhold til hvad vi forbinder med lykke, og hvad der rent faktisk gør os lykkelige

Sted

Peder Skrams Plads 3, 8752 Østbirk

GPS: 55.9676, 9.7502

Priser og billetter
Information
@ Østbirk Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut