Gem til din tur
Starttidspunkt 2. februar 2019
12:00
Sluttidspunkt 2. februar 2019
14:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Endags-festival i Træden forsamlingshus og kirke, med koncerter, fællessang og fællesspisning. Optrædende kunstnere: Anne Dorte Michelsen, Basco, Skammens Vogn, Who Killed Bambi, Julie Maria, Therese Aune og Magnus Knudsen
Hvorfor en musikfestival på årets koldeste tidspunkt?

Vi har haft lyst til at lave arrangementet på et tidspunkt hvor der ellers ingenting sker. Sommeren er fantastisk, men der sker allerede så meget kulturelt i hele landet og musikerne er ofte booket op. I starten af februar er kalenderen oftere åben, både for musikerne og de gæster vi gerne vil have med til koncerterne.

Der er tale om en éndags-festival om lørdagen den første weekend i februar. Koncerterne foregår på skift i forsamlingshuset og kirken og vi går i samlet flok gennem landsbyen fra koncert til koncert. Ved aftentid er der fællesspisning i forsamlingshuset hvor vi alle spiser den samme vegetariske menu. Måltidet er inkluderet i billetprisen.

Festivalen er opstået ud fra en ide fra Ida og Martin der begge er vokset op i Træden. Den bliver nu realiseret af Træden Musikforening og med stor hjælp fra en masse lokale kræfter.

Lineup:

  • Anne Dorte Michelsen
  • Basco
  • Skammens Vogn
  • Who Killed Bambi – med Julie Maria og Therese Aune
  • Magnus Knudsen

Sted

Brunbanken 1, Træden, 8740 Brædstrup

GPS: 55.9684, 9.66971

Priser og billetter
Information
@ Træden Forsamlingshus
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut