Gem til din tur
Starttidspunkt 2. februar 2019
14:00
Sluttidspunkt 2. februar 2019
16:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Horsens Kunstmuseum inviterer til åbningen af Morten Bushs udstilling Picnic lørdag den 2. februar kl.14.00. Alle er velkomne. Det er muligt at læse meget mere om den kommende udstilling på www.horsenskunstmuseum.dk
Udstillingen PICNIC er den danske kunstner Morten Bushs største soloudstilling til dato. I 53 værker udforsker han motivet “PICNIC”, som en henvisning til det klassiske motiv “Frokost i det grønne”. Centralt i udstillingen er 44 helt nye Monotypier – den særlige form for grafisk tryk, hvor der kun laves et enkelt unikt tryk.

Morten Buch (f. 1970) er primært kendt som maler. Det til trods har han også bred erfaring med grafikken, og i denne udstilling er tryk det helt centrale. I udstillingen PICNIC har Buch med stor nysgerrighed kastet sig ud i den særlige trykteknik kaldet Monotypi. Det særlige ved den er, at man modsat andre trykketeknikker som litografi, linoleum eller træsnit ikke trykker i oplag. Trykket er MONO – Der er ét enkelt tryk. På den vis har det både fællestræk med maleriet og grafikken. I alt 44 monotypier er blevet trykt på værkstedet Hostrup-Pedersen & Johansen i Valby. I denne udstilling suppleres de af skulpturer og et stort maleri, som alle kredser om Buchs fascination: En udforskning af det klassiske motiv Frokost i det grønne. Nok først og mest kendt hos Édouard Manets berømte værk fra 1863 af samme navn. Hos Buch er “PICNIC” en moderne udgave i både titel, form og indhold

Sted

Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

GPS: 55.8643, 9.86025

Priser og billetter
Information
@ Horsens Kunstmuseum
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut