Gem til din tur
Starttidspunkt 30. januar 2019
18:30
Sluttidspunkt 30. januar 2019
20:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Hvad der sker i et hjem, når døden flytter ind
Når man går fra almagt til afmagt og langsomt skal vænne sig til, at dagene er talte. Når du får diagnosen ALS, får du at vide, at det er uhelbredeligt. At du bliver totalt lam. Du skal have hjælpere på døgnet rundt. Du skal leve af sondemad. Du skal i respirator og til sidst forsvinder talen. Du vil kun være i stand til at blinke med øjnene. Ketty Højlunds mand besluttede sig for at begå selvmord. Ketty Højlund fortæller om sorg, savn, frustration, og om hvordan kærligheden kan bære det ubærlige. Men også om hendes kamp for aktiv dødshjælp og legalisering af cannabis til uhelbredeligt syge

Sted

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS: 55.8651, 9.84656

Priser og billetter
Information
@ Horsens Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut