Gem til din tur
Starttidspunkt 29. januar 2019
19:00
Sluttidspunkt 29. januar 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

I 1904 føder Henning Frandsens farmor, Ane Marie Kristine Jacobine Sørensen, 23 år gammel, en sund og velskabt datter, som får navnet Lise
Det er en stor skam, for hun er ikke gift med barnets far. Hun overlader datteren til sin mor og flytter langt væk. Hun møder Søren Frandsen, som hun gifter sig med. i 1909 og de får fem børn. På intet tidspunkt fortæller hun sin mand om datteren. Hun tier også overfor de fem fællesbørn, som først får sandheden at vide, da Søren, som den længstlevende dør i 1956. Da Lise får en datter, får hun at vide, at farmoren er en tante. Med andre ord: fortielse gik hånd i hånd med løgne. Ikke desto mindre må man sige, at Ane fik et godt og langt liv. Sådan gik det langt fra alle kvinder, som fik børn uden for ægteskabet. Især ikke de fattige kvinder

Sted

Egebjergvej 1, 8751 Gedved

GPS: 55.9347, 9.84445

Priser og billetter
Information
@ Gedved Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut