Gem til din tur
Starttidspunkt 16. januar 2019
19:00
Sluttidspunkt 16. januar 2019
21:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Historiker Henning Frandsen fortæller om da Danmark i 1930erne var centrum for en række illegale kommunistiske aktiviteter, der på dansk grund omfattede sabotage og mord – det såkaldte syremord på Amager
Vi hører også om pengeskabstyven Julius Framlev, som blev kendt som “Det borende X”, og den forhenværende justitsminister P.A. Alberti, som er en af historiens allerstørste svindlere. Vi hører om “Champagneskrædderen”, som gjorde det i falske 10-kronesedler, Lersøbøllerne, “Olsen-Bandens Overmænd”, der bl.a. stod bag Tuborg-røveriet og Belvedere-mordet samt “Edderkoppen”.

Arr. i samarbejde med DOF Brædstrup Aftenskole

Sted

Niels Wongesvej 8, 8740 Brædstrup

GPS: 55.9744, 9.61022

Priser og billetter
Information
@ Brædstrup Bibliotek
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut